Wij kiezen er niet voor om zomaar met een stuk vlees te werken, wij kiezen ervoor om met kwalitatief hoogwaardig vlees te werken!
Voor ons is dat het vlees van de Black Angus runderen. Black Angus runderen worden grootgebracht met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet. Het vlees van deze runderen is een culinaire delicatesse vanwege zijn optimale marmering die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid.
Starters
€10,50
Carpaccio
Gesneden van het black angus rund geserveerd met
truffelmayonaise, spekjes, pijnboompitten en Parmezaanse
kaas
€10,50
Steak Tartaar
A la minute geprepareerd geserveerd met mosterd, ui,
peterselie, augurk, zeezout, ei en picalillycrème
€8,50
Caprese
Burrata met Roma-tomaat en basilicum
€8,00
Kreeftenbisque
Bereid met rivierkreeftjes en bieslook
Steaks & More
Vanaf €21,50
Tournedos
Gesneden van de ossenhaas, de meest malse steak van het rund. De malsheid heeft de ossenhaas te danken aan zijn functie. Deze spier hoeft maar weinig arbeid te verrichten. Doorgaans zit hier weinig tot geen vet aan
€14,50
Smook Burger
200 grams wagyu & black angus burger, sla, augurk, tomaat, rode ui, reblochon, bacon en Smook saus
€19,50
Kalf spareribs
Langzaam gegaarde kalfribs van de grill met een gepofte knoflookdip
Reserveren
Reserveer met gemak een tafel voor u en uw gezelschap! Heeft u nog vragen voor u reserveert? Dan kunt u telefonisch contact opnemen tussen 16:00 – 00:00 op 0186-684928.
Recente reacties