Menu

    • Voorgerechten

      Voorgerechten

    • Calamari

      8.00

      Gefrituurde grove inktvisringen met een gepofte knoflookdip.

    • Carpaccio

      10.50

      Gesneden van het black angus rund, geserveerd met truffelmayonaise, spekjes, pijnboompitten en Old-Beijerlandse kaas.

    • Gamba's Pil Pil

      8.50

      Knoflook, peterselie en chili olie.

    • Ossenstaartsoep

      6.00

      Met bospaddenstoelen.

    • Provoleta

      10.50

      Pannetje gesmolten Provolonekaas met focaccia en charcuterie.

    • Runderworstjes

      9.50

      Van de grill met dragonmayonaise.

    • Steak Tartaar

      10.50

      À la minute geprepareerd. Geserveerd met mosterd, ui, peterselie, augurk, zeezout en een hennenei.

    • Uiensoep

      5.50

      Geserveerd met een crouton van gruyèrekaas.

    • Steaks

      Steaks

    • Entrecote

      v.a. 21.50

      Gesneden van de dunne lende, het vlees komt van de wervels direct na de ribben. Entrecote staat bekend om zijn smaakvolle vetrand aan de buitenkant van de steak.

      200 gram - 300 gram - 400 gram - 500 gram

    • Ribeye

      v.a. 21.50

      Gesneden uit de fijne rib en is gemarmerd met vet. Ribeye is qua smaak en malsheid een van de beste stukken van het rund.

      200 gram - 300 gram - 400 gram - 500 gram

    • Tournedos

      v.a. 21,50

      Gesneden van de ossenhaas, de meest malse steak van het rund. De malsheid heeft de ossenhaas te danken aan zijn functie. Deze spier hoeft maar weinig arbeid te verrichten. Doorgaans zit hier weinig tot geen vet aan.

      150 gram - 200 gram - 300 gram - 400 gram - 500 gram

    • Vlees van het moment

      Dagprijs

      Wij vertellen u graag wat voor heerlijke steak wij dit moment hebben.

    • Grill Specials

      Grill Specials

    • Cheesy Burger

      14.50

      200 grams wagyu & black angus burger, sla, augurk, tomaat, gekarameliseerde ui, cheddar, boerenkaas en Smook-saus.

    • Geroosterde Oerham

      18.50

      Het lekkerste deel van het varken langzaam gegaard, afgelakt met een bbq strike met honing en bourbon.

    • Jalapeño Burger

      15.00

      200 grams wagyu & black angus burger, sla, augurk, tomaat, rode ui, pulled beef, jalapeño-kaas en een tomatensalsa.

    • Kalf Spareribs

      19.50

      Langzaam gegaarde kalfribs van de grill met een gepofte knoflookdip.

    • Scharrelkip

      18.50

      Klein Frans gekruid scharrelkippetje van de grill.

    • Smook Burger

      14.50

      200 grams wagyu & black angus burger, sla, augurk, tomaat, rode ui, reblochon, bacon en Smook-saus.

    • Vis

      Vis

    • Gamba Skewer

      22.50

      Zeven gamba's van de grill, gemarineerd in piri-piri.

    • Slibtongen

      19.50

      Met citroenboter.

    • Vegetarisch

      Vegetarisch

    • Beyond Burger

      14.50

      Een vegetarische burger met sla, augurk, tomaat, ui en Provolonekaas.

    • Gevulde Paprika

      14.50

      Couscous, tomaat, feta.

x

Comments are closed