Ossenstaartsoep 6.00 Met bospaddenstoelen.
-
-
Uiensoep
Uiensoep 5.50 Geserveerd met een crouton van gruyèrekaas.
-
Provoleta
Provoleta 10.50 Pannetje gesmolten Provolonekaas met focaccia en charcuterie.
-
Gamba’s Pil Pil
Gamba's Pil Pil 8.50 Knoflook, peterselie en chili olie.
-
Calamari
Calamari 8.00 Gefrituurde grove inktvisringen met een gepofte knoflookdip.
-
Runderworstjes
Runderworstjes 9.50 Van de grill met dragonmayonaise.
-
Steak Tartaar
Steak Tartaar 10.50 À la minute geprepareerd. Geserveerd met mosterd, ui, peterselie, augurk, zeezout en een hennenei.
-
Carpaccio
Carpaccio 10.50 Gesneden van het black angus rund, geserveerd met truffelmayonaise, spekjes, pijnboompitten en Old-Beijerlandse kaas.
Recente reacties